Sparkron SportsCamp


SportsCamp

 

SportsCamp er sjov og aktiv ferie med masser af sport. Der er rig mulighed for at blive udfordret i din sportsgren samtidig med, at du får nye venner. Vi kører tre camps, to fem-dags camps og en tre-dags camp.

Aldersgruppe: Alle børn - både begyndere og øvede - i alderen 7-13 år kan deltage. OBS. er du deltager på Fitnesscampen, skal du være 10-13 år!

Dato: 

Uge 25/26, lørdag den 24. til onsdag den 28. juni 2017: På grund af Landsstævne 2017 i Aalborg har vi valgt at flytte campstart fra mandag til lørdag, da rigtig mange af vores instruktører skal til Landsstævne den 29. juni til 2. juni, og derfor ikke vil kunne være instruktør på vores camp. 

Uge 32, mandag den 7. til fredag den 11. august 2017:  Tre dags campen er fra mandag til onsdag. Derudover kan man også deltage i aftenarrangementer torsdag fra ca. kl. 18.30 og showet fredag.

Pris: 849 kr. for 5-dags campen / 649 kr. for 3-dags campen.

Inkluderet i prisen: SportsCamp T-shirt, SportsCamp armbånd, vandflaske, fællesdag på campens 4. dag, aftensmad i forbindelse med overnatning, aftenarrangement i forbindelse med overnatning, overnatning (Uge 25/26 – tirsdag til onsdag, Uge 32 – torsdag til fredag, morgenmad og frokost på campens sidste dag, undervisning 5 dage, frugt/grønt 2 gange dagligt og diplom.

Aktiviteter: Se også menu til venstre

På SportsCampen vælger du en aktivitet for ugen. Du kan vælge mellem følgende i Uge 25/26:

·         Springgymnastik - Dans & Rytme - Svømning - Parkour - Fitness

Og i uge 32 kan du vælge:

·         Springgymnastik - Dans & Rytme - Svømning - Parkour - Boldspil

Fællesdag: På campens fjerde dag er der fællesaktiviteter for alle SportsCamp deltagerne. Denne dag byder på en masse sjove, fælles og anderledes aktiviteter, end dem børnene har på deres linjer. Alle møder denne dag ind i Dronningborghallen og deles ind i grupper efter alder. Fællesaktiviteterne kan fx være hoppepude, bål, stafetter, osv.

Vedr. fotografering og videooptagelse: På Sportscamp bliver der taget billeder og videoer, som bruges til RgFs brochurer, Facebook, Instagram, websites og lignende. Hvis man ikke ønsker at være med på billederne/optagelserne, skal der sendes en mail til cathrine@rgf.dk inden camp start.

DELTAGELSE ER PÅ EGET ANSVAR