Velkommen til RgFs svømmeafdeling Neptun


 

Velkommen til svømmesæson 2016/2017

Svømmevision: ALLERBEDSTE TILBUD TIL ALLE ALDERSGRUPPER  

Metode:

  • Uddannelse og netværk til instruktører og hjælpeinstruktører
  • Kvalitet
  • Svømmeskolekonceptet i samarbejde med DGI
  • Holdbeskrivelser med rød tråd op gennem svømmeskolen
  • Hold / sæsonplanlægning
  • Arrangementer / events
  • Være visionære på nye events
  • Økonomisk ansvarlighed

Svømning er meget mere end at svømme fra kant til kant. Det at kunne svømme er en nødvendighed for at kunne begå sig i vand og en forudsætning for at kunne deltage i en lang række spændende idrætstilbud i vand.

Som noget nyt i sæsonen 2016/2017 introducerer vi Svømmebogen som er en del af DGIs Svømmekoncept. Her er der fire mærker som børnene skal opnå på hvert niveau. Disse mærker symboliserer forskellige kompetencer i svømningen.

I sæsonen 2016/2017 indføres svømmebogen på alle Nybegynder og Begynder hold, mens den i sæsonen 2017/2018 indføres på vores Let Øvet og Øvet hold.

Vi arbejder målrettet på at have nye og spændende tilbud om aktiviteter i og omkring vand, så det er muligt at være en del af Rgf svømning hele livet. Vores undervisning tager udgangspunkt i Svømmeskolen, der anvendes i DGI og Dansk Svømmeunion, og vores struktur skal sørge for en rød tråd gennem foreningens svømmehold via Svømmebogen. Der ligger klare holdbeskrivelser til alle vores holdtyper. Til gengæld har vi bevist valgt ikke at arbejde med en stramt tilrettelagt undervisningsplan, fordi vi ønsker at vores instruktører har metode frihed til at nå deres mål. Man vil derfor opleve undervisningen forskellig fra hold til hold, da instruktørerne sætter deres personlige præg på undervisningen, men når året er omme, så har de samme hold typer opnået de samme mål, som står i Svømmebogen på det pågældende niveau. Man vil på vores børnehold opleve at der bruges mange smårekvisitter og meget af undervisningen foregår via leg. Der er altid en svømme faglig baggrund bag legen, legen er blot en metode til at nå målet. Vi bruger som udgangspunkt ikke, bælter og badevinger. Begge dele forsinker barnets udvikling.

Sikkerheden er i top i RgF. Alle vores instruktører har bestået bassin livredderprøven. Alle vores hjælpeinstruktører har også taget bassin livredderprøven, men er ikke gamle nok til at få papirer på det.

Har dit barn et særligt behov eller noget der skal tages hensyn til, så er det vigtigt at informere instruktørerne.

God fornøjelse med sæson 2016/2017

Randers Water & Wellness.

  •   Læs info grundigt inden opstart i Water and Welness - Klik her
NyhederRanders gymnastiske Forening stif­tet den 23. februar 1872 - Copyright © 2017