Velkommen til RgF Fitness


FITNESSKORT

Er du nyt medlem i RgF Fitness eller har du problemer med dit fitnesskort ??

Kontakt: Kontoret på rgf@rgf.dk eller 86 41 24 40 (Mellem kl. 09.00-15.00 i hverdage)RgF tilbyder træning udover det sædvanlige

RgF Fitness er en del af Randers gymnastiske Forening. Vi holder til ved Dronningborg Idrætscenter i vores eget hus ved navn Fremtidens Foreningshus samt vores nye lokaler i RgF Hallen, Østre Boulevard 29, Dronningborg, 8930 Randers NØ. 

Dejlige lyse lokaler med fantastiske omgivelser sætter motivationen i gang ved alle, der kommer på besøg. Vi gør brug af flere sale, og der er både omklædings- og badefaciliteter. Dertil er der også en café, hvor man kan nyde en kop kaffe og slappe af. Hvis vejret tillader det kan man også sidde på den store terasse og nyde den fantastiske udsigt. 

Se vores online holdplan her.

Vi tilbyder GRATIS parkering lige udenfor døren. 

Vores koncept er enkelt. Jo mere vi kan tilbyde under det samme medlemskab, og jo flere aktiviteter helefamilien kan dyrke sammen des bedre. Udover fitness og holdtræning tilbyder vi også motionsbadminton, motionssvømning, discgolf og krolf. 

Vi glæder os til at se dig i Fremtidens Foreningshus,
Udbyhøjvej 189, 8930 Randers NØ

TRX og CrossGym holdene træner i RgF Hallen, Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ.


Inspiration til din træning? Vores instruktører er altid klar til en snak og rådgiver dig gerne om din træning. Samtidig kan de også være behjælpelige med ny inspiration til din træning. Som medlem hos RgF Fitness kan du få lagt dit første træningsprogram GRATIS, som passer til dig og dine behov. Booking: Du kan tilmelde dig de forskellige hold 3 uger frem.

Til- og framelding kan ske via vores touchskærm ved indgangen eller på vores hjemmeside.Din pinkode til booking er din fødselsdato (4 cifre) 

Afmelding: Husk at afmelde dig på dine bookede hold, hvis du bliver forhindret. Afmelding af holdreservation skal ske senest 2 timer før holdet starter. 

Fremmøde til et hold skal ske senest 10 minutter før holdstart, da pladsen ellers kan overgå til medlemmer på ventelisten.

Fremmødekvitteringen skal afleveres til instruktøren ved holdstart. Husk også at fremmøde til fitnesstræning, denne billet afleveres på skranken i fitness. 

Cykelsko: Både almindelige sko og kliksystem kan bruges på vores spinningcykler. Der er også mulighed for at låne et par sko.

Udmeldelse Vi har ingen binding på vores pbs medlemskaber, men vær opmærksom på opsigelsen, som er løbende måned + en måned. Medlemskabet skal opsiges med skriftlig varsel, men medlemskabet er ikke opsagt før du har modtaget en kvittering fra RgF Fitness. Udmeldelsen sendes til rgf@rgf.dk. 

NyhederRanders gymnastiske Forening stif­tet den 23. februar 1872 - Copyright © 2017