Holdbeskrivelser


Aqua Gym / Aqua Fitness / Aqua CrossGym: - varierende styrke og konditionsøvelser i det våde element.

  • Handicap Centret Kronjylland, Stevnstrup
  • Nørrevangsskolen, Glentevej 15, 8930 Randers NØ

Badminton - Dronningborghallen: Medbring selv ketsjer og bolde. Alle der deltager på badminton, skal være medlem hos RgF Fitness.

BodyFit: God grundtræning med elementer fra gymnastikkens verden. Puls, styrketræning og et smil på løben er i fokus.

Body Toning: Vi kombinere forskellige grene indenfor fitness til at tone kroppen og få pulsen op på en sjov måde, fx. danse-fitness med masser af energi, pilates med boksningens styrke- og kredsløbstræning, step m.m. Små og enkle koreografier med et touch af salsa, samba og aerobic. Det er sjov træning for alle uanset alder og træningsform.

Bordtennis: En Sportsgren, som du aldrig bliver for gammel til at lære eller genoptag.Få trænet din udholdenhed, styrke, hastighed og bevægelsesmønster, samtidigt med du også sætter hjernecellerne i sving. Alle der deltager på bordtennis, skal være medlem hos RgF Fitness.

Cirkeltræning: Træningen starter med opvarmning og afsluttes med udspænding. Træningen er tilrettelagt, så alle kroppens muskler aktiveres, og der trænes både styrke, kondition og koordination. Der er således tale om en kombination af fysisk og mental træning. Det er op til den enkelte deltager, hvor hård træningen skal være. Træningen varer 1 time og efterfølges af socialt samvær.

Cirkeltræning for mænd – cirkeltræning for kvinder: Effektiv styrke- og konditionstræning ud fra træningsprogram, som løbende ændres. Mænd og kvinder træner hver for sig. Træningen startes med opvarmning som afsluttes med udspænding.

Crossdance: Crossdance er en helt ny form for dancefitness, der oven i købet er dansk opfundet. det er modulopbygget time, der kommer omkring dance, bodytoning, cardio og balance. Nøje sammensat for optimal træning. Det er supersjovt og effektivt, og musikken kender du fra radioen. Der er garanti for masser af smil, energi og sved.

CrossGym: er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres ved relativ høj intensitet.

GirlFit:Kunne du tænke dig at blive strammet op? At have det sjovt imens du træner, og kun træne sammen med andre kvinder?? Så er dette hold lige noget for dig!! Vi træner med egen vægt i Crossfit relaterede øvelser, inspiration fra TRX verdenen og en masse andre gode øvelser, så du får trænet hele kroppen op. Opvarmningen vil bestå af en blanding af elastikker, sjippetove og andet sjovt og hårdt.Så kom afsted til Girl Fit med Laila og Maria, en træning, hvor du har det sjovt, får trænet kroppen all around, så du kan få strammet baller, lår og mave op.Vi ses i RgF Hallen til fed træning i godt kvindeligt selskab!

Herremotion: God motion efterfulgt af lidt hyggefodbold. Holdet er kendt for at være sociale og have et godt humør.

Hensyntagende cirkeltræning: Træning for medlemmer, der gerne vil deltage på hold, men som har skavanker, som gør deltagelse på de øvrige hold vanskelig. Selvom du har dårlig skulder, hofte, knæ eller rygproblemer, kan du deltage på dette hold. Der er  mulighed for individuel vejledning til at opnå det bedste træningsresultat.

Idræt omdagen, M/K: Efter opvarmning og en god, alsidig gymnastiktime vil der være mulighed for flere former for boldspil. Der afsluttes med udspænding og afslapning, inden det sociale samvær over en kop kaffe og en sang sætter punktum for aktiviteten.

SE ALLE HOLDBESKRIVELSER HER

 

NyhederRanders gymnastiske Forening stif­tet den 23. februar 1872 - Copyright © 2017