Info om RDGA


RDGA er hjemhørende i Randers. RDGA fungerer som en afdeling under RgF og hører under og referer til RgF’s vedtægter som du kan finde på RgF’s website her.

Afdeling er oprettet i 2009 med det formål at koordinere og udbrede kendskabet til disc golf sporten i Randers. Der vil derfor løbende blive afholdt forskellige arrangementer. Følg med her på siden.

Randers disc golf afdeling er åben for alle, der har interesse og lyst til at spille disc golf . Det betyder ikke så meget, om du vil spille for hyggens skyld eller på turneringsplan – der er altid plads til dig.

Du behøver ikke at være medlem for at benytte den 18 hullers bane, der ligger i området omkring Fremtidens Foreningshus. Den er åben hele året rundt og kan benyttes af enhver, som har lyst til at spille disc golf.

Vil du være medlem i RDGA, kan du kontakt os på rgf@rgf.dk. I mailen skal du angive navn, adresse, fødselsdato, dit telefon nummer og din e-mail adresse. Når du har sendt en mail, kontakter vi dig så hurtigt som muligt. Skulle du ikke have email, kontakt da venligst RgF’s kontor på tlf: 86 41 24 40. Et medlemskab koster 150 kr. årligt.


 


 
NyhederRanders gymnastiske Forening stif­tet den 23. februar 1872 - Copyright © 2017